Hej på er!
Vi är fortfarande i städtagen, undervåningen + tippen gjordes i går och i dag är det ovanvåningen.
Jag avskyr att ha en ovanvåning! Vårt hus är stort och vi har 8 rum + stor hall så det är en hel del att se över. Alla barnen har sina rum på ovanvåningen och det innebär dels att det är skönt att inte se allt de ställer till med men det innebär också att det är svårare att underhållsplocka.
Så nu ska vi rensa ut typ 50% av deras leksaker, söndriga leksaker och leksaker de växt ifrån och ge de hela leksakerna till barn som behöver de bättre. Sedan blir det en tur till IKEA. Soffa + soffbord är utbytta och istället ska vi köpa en stor gosig matta + sittsäckar att ha framför TV:n i deras allrum.

Hur som haver, i går blev det pizza här hemma och det blev så gott! Vi äter så sällan pizza här hemma så varenda gång jag gör det säger både barnen och Daniel ”Åh detta var den goooodaste pizzan du gjort!” haha
Men jag håller med, detta blev så gott!

Degen är min vanliga som jag alltid gör numera men jag adderade till 2 msk bakprotein och 1 tsk bakpulver också, blev om något en ännu bättre pizzdeg!

1 plåt

Deg
4 ägg
0,75 dl vispgrädde
1 msk fiberhusk
0,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 msk bakprotein
1 tsk bakpulver
Lite salt
100 g riven västerbottensost

Topping
Pizzasås
Riven Mozzarella
Pepperoni salami
Grön paprika
Tunnskivade färska champinjoner
skivade svarta urkärnade oliver
pizzakrydda + svartpeppar

Vispa ihop ägg och grädde. Blanda de torra ingredienserna i en skål och vispa sedan ner. Rör till sist ner osten. Låt stå ca 5 minuter. Fördela degen på en plåt. Eftersom jag inte vill ha min deg för platt så brer jag inte ut degen till kanterna.
Grädda i ugn ca 15 minuter i 175 g.
Bred pizzasåsen på bottnen och strö sedan rikligt med mozzarellaost på. Toppa sedan med övriga ingredienser och svaluta med att strö lite mer mozzarella ovanpå (inte för mycket)
Grädda sedan i 225 grader i ca 15 minuter.

IMG_6223

IMG_6226

IMG_6233