Uppdaterat: Detta receptet är ännu bättre! Prova!

Tjolahopp!! Har ätit en mycket god LCHF pizza! Detta receptet klår mina övriga pizzarecept! Tycker jag!! Receptet kommer från Malin Kronander, tack snälla!!!!
Jag gillar det eftersom bottnen får tuggmotstånd, god smak och konsistens utan att smaka för mycket av antingen det ena eller det andra! Alla våra barn åt med god aptit. (Dock gjorde jag en version med bara tomatsås, ost och skinka till dem)

2 plåtar (8-12 portioner)

200 g riven grana padano eller liknande
8 ägg
1,5 dl vispgrädde
4 msk fiberhusk
Lite salt

Vispa ägg, grädde och fiberhusk med elvisp, blanda sist ner osten. Låt stå ca 5 minuter. Fördela degen på två plåtar. Grädda i ugn ca 15 minuter i 175g.
Fördela sedan önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg!

På vår pizza hade vi: Tomatsås, riven ost, parma, gorgonzola, oliver och rödlök. GOTT!!!

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Print