Ingredienser
- 1 gul lök
- 2 morötter
- 2 stora portabellosvampar
- 4 skinksnitzlar
- 4 dl vispgrädde
- 1 kruka körvel
- 1 msk dijonsena
- smör eller kokosfett
- salt och peppar
Instruktioner
- Skala lök och morötter, finhacka löken och skiva morötterna. Strimla köttet i ca 1 cm bitar. Fräs lök, morötter och kötti lite smör eller kokosfett.
- Häll ner grädden och låt allt koka några minuter.
- Skär svampen i tunna tårtbitar och fräs i panna med lite smör eller kokosfett. Krydda med salt och peppar och blanda ner i såsen.
- Hacka körveln och rör ner den och senapen och smaka av med salt och peppar.
- Strimla Zucchinin med antingen julienne eller speciell grönsaksstrimlare.
- Fräs snabbt i kokosfett i het panna, salta.
Näringsinnehåll
- Portioner: 4