Zucchini Bolognese

av Åse

Hej på er!! Är ni fredagstaggade!?? jag ska i väg på en trvlig lunch så denna dagen känns som den börjar bra!
I går gjorde jag en Bolognee till middag – så GOTT! Prova detta!
Kram och så hörs vi senare!
012A2254


012A2256
Älskar min Paderno strimlare!
012A2267

012A2275
 
Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zucchini Bolognese


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 250 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • smör
  • 0,5 msk curry
  • 1 paket finklippt bacon
  • 500 g nötfärs (gräsbetes)
  • 2 msk oxfond
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl gott rödvin
  • salt, svartpeppar
  • 1 msk oregano
  • 1/2 tsk timjan
  • 50 g Ica Supergreens (morot, babyspenat, svartkål, vitkål, ärtskott)
  • 100 g parmesan

Instruktioner

  1. Skär champinjonerna i mindre bitar, finhacka lök och vitlök. Fräs i smör och pudra över curry. I en annan panna stek bacon och nötfärs. Blanda ihop och rör ner övriga ingredienser utom bladgrönsakerna. Låt puttra i ca 30 mnuter och innans ervering, rör ner supergreens grönsakerna.
  2. Servera med Zucchinispaghetti och riven parmesan.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4

 
 

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

4 kommentarer

Kakan 1 november, 2014 - 08:19

Hej!
Vad heter den mindre/enklare manicken för att strimla squash med?

Svara
Åse 1 november, 2014 - 11:01

Veggie Twister

Svara
Mariama 1 november, 2014 - 00:04

Hur mycket fick du betala i frakt för Padernon?

Svara
Hanne 31 oktober, 2014 - 18:02

Lager din bolognese nå, lukter himmelsk! Gleder meg til å smake!
Takk for alle dine fine oppskrifter, til stor inspirasjon !

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.