Ingredienser
1 dl Cashewnötter
2 pak choi
1 knippe Rädisor
180 gr Böngroddar
12 Sugarsnaps
12 minimajs
1 dl tinade, kokta edamamebönor
1 kruka Thai basilika
1 kruka Koriander
400 g räkor, skalade
2 paket nudlar (Better Than Noodles)
2 avokados, tärnade
1 lime, klyftor
2 msk neutral rapsolja alt kokosolja att steka i
Dressing:
3 msk rostade sesamfrön
1 lime, pressad
2 msk sesamolja
3 msk soja
1 röd chili, urkärnad och finhackad
2 msk riven ingefära
2 tsk honung eller fibersirap
Instruktioner
Rosta sesamfröna i het panna, blanda ihop med resterande ingredienser i dressingen.
Skölj nudlarna och klipp dem i mindre bitar.
Skär alla grönsaker i mindre bitar, rädiskorna i skivor, grovhacka basilikan och koriandern.
Hacka cashewnötterna och stek i olja med nudlar och grönsakerna. Rör ner räkorna och dressingen och låt det bli varmt. Servera genast med limeklyftor.