660
Är det något jag längtar hem till så är det min vanliga mat!
Även om jag mestadels ätit lowcarb nere i Spanien så har det ändå inte varit som jag brukar och jag har knappt ätit några ägg! Jag som ÄLSKAR ägg i alla former och speciellt äggröra! YUM!
I helgen är det jag som åker till Kullagunnarstorps gårdsbutik och köper brätten med finfina ägg från glada höns!
Den perfekta äggröran gör jag så här!
2 portioner
4 ägg
1 msk creme fraiche
salt, peppar
1 msk smör
1 msk finhackad gräslök
Vispa ihop ägg med crème fraiche, salt och peppar.
- Värm 1 msk smör på medelstark värme. När smöret är smält, rör ner äggsmeten. ”Putta in” äggen mot mitten i långsamma drag tills det börjar bli fast, ta då bort från värmen och rör försiktigt ner 1 msk smör till.
- Äggröran blir klar på eftervärme.
- Servera med lite finhackad gräslök som topping.
3 kommentarer
Stort tack för receptet på äggröra!
Ha det så skönt i Sverige och välkommen tillbaka!
Älskar äggröra med , så denna måste jag så klart testa. Annars är ditt våffelrecept en standard helgfrukost numera .
Härligt att det uppskattas och smakar! Älskar våffelreceptet också!