Ingredienser
- 4 kycklingfilér, utbankade och strimlade
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 paprikor
- 1 knippe sparris
- 1 röd lök
- 3 vitlöksklyftor
- 1/2 dl mörk balsamvinäger
- 2 msk olivolja
- 1,5 msk torkad rosarin
- 1,5 msk torkad timjan
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 gr. varmluft.
- Strimla kycklingen och skär paprikor och röd lök i strimlor/klyftor. Skala vitlöken. Skär sparrisen i två delar. Salta och peppra kycklingen.Blanda allt i en påse och lägg sedan ut på bakplåtspapper (inte smörpapper med andra ord) på en stor ugnsplåt.
- Fördela gärna kycklingen på en plåt och rönsakerna på en annan för det kan vara så att kycklingen är klar lite tidigare.
- Grilla i ugn ca 20-25 minuter.
Näringsinnehåll
- Portioner: 4