Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Balsamicokyckling Fajitastyle


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 4 kycklingfilér, utbankade och strimlade
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 paprikor
  • 1 knippe sparris
  • 1 röd lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl mörk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1,5 msk torkad rosarin
  • 1,5 msk torkad timjan

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr. varmluft.
  2. Strimla kycklingen och skär paprikor och röd lök i strimlor/klyftor. Skala vitlöken. Skär sparrisen i två delar. Salta och peppra kycklingen.Blanda allt i en påse och lägg sedan ut på bakplåtspapper (inte smörpapper med andra ord) på en stor ugnsplåt.
  3. Fördela gärna kycklingen på en plåt och rönsakerna på en annan för det kan vara så att kycklingen är klar lite tidigare.
  4. Grilla i ugn ca 20-25 minuter.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4