Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tortillapizza med pesto, kronärtskocka och tryffelprosciutto


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

2 tortillabottnar
1 dl pizzasås av god kvalitet
2 dl riven lagrad ost
6 halvor marinerad kronärtskocka
4 msk grön pesto
8 urkärnade gröna oliver
1,5 mozzarellakula (á 125 g)
1,5 msk pinjenötter
6 skivor tryffelprosciutto


Instruktioner

Hetta upp en bakplåt till 300 gr.
Lägg på alla ingredienser på tortillabottnarna utom prosciutton och pinjenötterna.
Sätt in bottnarna i ugnen och sänk samtidigt till 200 gr.
Grädda tills osten smält.
Ta ut och lägg på prosciutton och pinjenötterna.