Hej vänner!
Idag tar jag en ledig dag tänker jag, jag och tjejerna ska hänga lite. Och ikväll så kommer de stora barnen hit så ska vi ha en födelsedagsmiddag!
På söndag firar vi lite mer rejält med presentöppning för alla!
Juni, Nicholas & Michelle fyller år idag. Även vår Vilde fyller 10 år! han är nybadad dagen till ära och han ligger just nu och myser i soffan på ullfilten och njuter 🐶
Jag tänkte i allafall dela med mig av den här godingen!
Tortillan jag använder är från CarbZone.
Den är inte glutenfri däremot låg i kolhydrater och funkar för mig då och då.
Man kan göra den här pizzan på den botten man själv vill ha, jag har ju både lowcarb Tortillas och lowcarb Pizzabottnar här på bloggen.
Toppingen var SÅ god – perfekt kombination tyckte jag och Daniel!
Skriv utTortillapizza med pesto, kronärtskocka och tryffelprosciutto
- Portioner: 2
Ingredienser
2 tortillabottnar
1 dl pizzasås av god kvalitet
2 dl riven lagrad ost
6 halvor marinerad kronärtskocka
4 msk grön pesto
8 urkärnade gröna oliver
1,5 mozzarellakula (á 125 g)
1,5 msk pinjenötter
6 skivor tryffelprosciutto
Instruktioner
Hetta upp en bakplåt till 300 gr.
Lägg på alla ingredienser på tortillabottnarna utom prosciutton och pinjenötterna.
Sätt in bottnarna i ugnen och sänk samtidigt till 200 gr.
Grädda tills osten smält.
Ta ut och lägg på prosciutton och pinjenötterna.
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
3 kommentarer
Åh krya på dig!!!!
Du ändrade dag till torsdag på fredagsdrinken. Har inte sett det sedan dess. Jag tyckte det var ett bra initiativ hoppas du fortsätter
Det kommer! 🙏🏻