Ingredienser
- 400 g torskfilé
- 1 liten aubergine
- 200 gr. körsbärstomater
- 150 g champinjoner
- 1 gul lök
- 1 paket bacon
- salt, peppar
- 1/2 citron, saften
- smör
- 2 handfulla riven ost
- 1 dl klippt dill
- 2 stora arkbakplåtspapper + aluminiumfolie
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 gr.
- Tina torsken om den är fryst.
- Salta och peppra den.
- Skär champinjonerna i klyftor, finhacka löken och fräs detta i smör i stekpanna. Salta och peppra lite.
- Skär baconet i bitar och stek knaprigt.
- Tärna aubergine och halvera körsbärstomaterna. Lägg detta på två ark fbakålåtsppper och sedan på folie.
- Dela torsken i två delar och lägg ovan grönsakerna. Pressa citron över fisken, hyvla en skiva smör med osthyvel ovanpå, strö lite ost ver och toppa med dill och bacon. Förslut paketet och sätt in i ugnen i ca 15-18 minuter.
- Låt stå en stund innan paketen serveras.