Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tillaga fryst kycklingfilé i Airfryer


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

4 från 1 betyg

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

2 kycklingfiléer
1/2 dl ljus soja
23 msk olivolja
23 msk sweet chili
2 tsk chilipulver
2 tsk paprikapulver
(eller valfria kryddor)


Instruktioner

Se till så att kycklingfiléerna är i samma storlek (främst tjocklek)
Lägg dem i en fryspåse med soja, olja och kryddor. Se till så kycklingen får kryddblandningen över allt.
Förvärm Airfryern i 5 minuter.
Lägg i Airfryer lådan och sätt airfryern på 200 gr i 10 min.
Vänd kycklingen när tiden är ute och sätt gärna in en termometer, kycklingen är klar vid 70 gr.
Fortsätt 10 minuter till (men är kycklingen uppe i 70 gr tidigare, ta ut. Låt vila i 10 minuter invirat i bakplåtspapper innan kycklingen skärs upp.