Svårt att få till en bra bild på detta men det var riktigt gott! Jag serverade med Lchfbutikens shiratakinudlar som är så goda.
Detta är en bra grund på en thai inspirerad kycklingrätt, sedan kan man slänga ner lite vad man vill ha.
4 kycklingfiléer
1 burk (400 g) ekologisk kokosmjölk
2-3 msk röd currypasta (beroende på hur starkt du vill ha det)
2 tsk hackad koriander (blue Dragon)
1 finhackad vitlöksklyfta
Grönsaker (jag tar färsk broccoli, paprika, minimajs, vattenkastanjer och bambuskott)
1 msk fish sauce eller 1 msk kycklingfond
1 msk tamari soja
chiliflakes
rivet skal av 1/2 lime
ev salt och peppar
Skär kycklingen i strimlor och stek i kokosfett tillsammans med grönsakerna och vitlöken. Häll ner kokosmjölk och kryddor och de avsköljda shiratakinudlarna och låt allt småputtra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Hoppas ni får en skön fredag!! Här kunde vi varit piggare, jag har grym ryggvärk och Alice har varit dålig här på morgonen, så våra gäster som skulle kommit i kväll kommer i morgon i stället.
Kram på er!
7 kommentarer
Jag beställde dom där nudlarna för ett tag sedan och hade höga förhoppningar. Men det var ju som att tugga på gummi typ! Tillagade precis som det stod på förpackningen, men jag vet inte om det var nåt som blev fel ändå… Gott var det iaf inte! Har dock tre paket kvar i skåpet, så jag får väl göra ett nytt försök nångång i framtiden 😉
HeJ! Finns det lchf pasta eller nudlar i torkad form? Jag fixar inte vätskan mirakelnudlarna ligger i. 🙂
Har du provat lchf butikens egna? De har en luktlös vätska, inte som miracle noodles. Tror inte det finns i torkad form tyvärr.
Ska prova dem istället. Tack! 🙂
Det lät väldigt gott! Måste jag testa att laga här hemma 🙂
Jag minns när du åt kelda thaisoppa med wokgrönsaker till förbannelse, haha. Inte många POINTS 😉
puss och kraaaaam
Haha!!! Nääää 5 eller högst 7! Moahaha!!! Puss