Hej på er!
I dag har himlen öppnt sig för oss, vi fick en vacker förmiddag men vid lunch började regnet falla. Men vi var förberedda på det så vi har stoppat in lite fler föreläsningar och så blir det Zumba senare 🙂
Vi har inga problem med att hålla våra resenärer sysselsatta :))
I går så gick jag, Gunilla och Ann-Charlotte (som för övrigt är min Revisor!) in till Sitges, åt lite Tapas (eller snarare Pintxos), drack lite Cava och Rioja och oj så mysigt det var!
Att må bra, äta och dricka gott, träna och umgås med dessa fina resenärerna är HÄLSA ut i fingertopparna för mig.
Var bara att skrapa av pålägget från brödet, gick hur bra som helst, även om Australiensarna bredvid höjde på ögonbrynen och skrattade 😉
Pålägget är ju det godaste!
Det är sååå bra att ha Gunilla med som pratar flytande spanska, det öppnar sååå många dörrar!
I morse var det Pilates på stranden, vilken tur det var fint då! Sedan tog jag en skön 40 minuters PW på min vanliga 4 k strandpromenad. Åh älskar verkligen den!
Anna kan detta med Pilates! Ser fram emot härlig core träningsvärk i morgon!
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
9 kommentarer
Ser ut som att ni har det hur mysigt som helst och underbara bilder. Har fått din bok nu, den första som du skrev och ska med glädje titta i den och tillaga goda recept, tack! Njut nu av tiden i Spanien! Kram
Vd roligt att höra! Kram tillbaka!
Haha, jag såg först brödet gömt under maten och tänkte: jaha, lite bröd åker med ändå. Sedan såg jag megastaplen av bröd på nästa bild, nej dt blev ratat denna gången med! 😉 Kul!
Hej Åse!
Jag har länge använt mig av dina recept men om ärligheten ska fram har jag aldrig läst din blogg. Inte förrän nu.
Jag har IBS och nu efter min graviditet (sonen är 4 mån) har mina magproblem blivit värre och jag märker att jag mår mycket bättre av en mjölkfri lchf-kost.
Det jag undrár är hur du ställer dig till Lchf/mjöl- och sockerfritt när det kommer till barn. Vad är din inställning till t ex välling? Jag är rädd att sonen ärver mina magproblem och att jag kanske kan förhindra detta genom att inte ge honom massa stärkelserika mat redan som spädbarn (sen är jag emot industritillverkad mat i allmänhet men det är en annan sak). Vad har du för erfarenhet av detta? Vad äter dina barn?
Tack för en härlig blogg. Jag har massor att läsa ikapp 🙂
Hälsningar Anna
Hej! Jag tror att ALLA mår bra av en glutenfri eller så gott som glutenfri kost.
Välling är ett otyg 😉
Mina barn är ju stora så de dricker inte välling men jag försöker att begränsa bröd och pasta till dem.
Jättebra och inspirationfull blogg. Jag har precis själv börjat med lchf för fyra veckor sen och bröden är lite svårt att undvika för mig, men det där berget bröd var väldigt mycket! Detta hade inte äns jag orkat få i mig.
Ha en grym resa!
Mvh /Emma
Haha nä precis. Jag lämnad brödet såklart! 😉
Haha, det var en rejäl stapel med bröd!
Å vilken snygg, ny design! (Har förstås sett den tidigare när du bytte då jag tjuvläst på jobbet, vill dock skriva det också!) Gillar att man kommer direkt till bloggen också!
Ni ser ut att ha det helt galet ljuvligt med fantastiska dagar och grym mat – njut för mig också <3