Ingredienser
- 2 kycklingfiléer
- 2 msk sockerfri tacokrydda (tips: Spicemasters!)
- 2 msk olivolja
- lite vatten
Guacamolesås
- 1 dl creme fraiche
- 1/2 dl majonnäs
- 1 vitlöksklyfta
- saften av 1/2 lime
- 1 avokado
- 1 handfull koriander
- salt, peppar
Sallad
- salladsmix
- 10 svarta oliver
- limeklyftor
- 3 msk salsa
- 1 paket bacon
Instruktioner
- Mixa alla såsingredinser utom koriandern med stavmixer, smaka av med salt och peppar och rör ner koriandern.
- Sätt ugnen på 200 gr.
- Putsa kycklingfiléerna och lägg i en påse med tacokrydda, olja och lite vatten så kycklingen blir insmetad med kryddmixen.
- Lägg i ugnsform och grilla i ca 20 minuter. Låt vila under aluminiumfolie i ca 10 minuter innan kycklingen skärs i skivor.
- Knaperstek baconet.
- Montera salladen med topping, avsluta med kycklingen och guacamolesåsen.
Näringsinnehåll
- Portioner: 2