Innehåller annonslänkar till Campadre, Bagaren & Kocken och Svenskt Kosttillskott
Hej hej på er!
Jag sitter inne på Campadre och fyndar lite!
Hittade dessa rosa champagneglasen som det SKREK Åse om! Söta eller hur?
Campadre är en medlemssajt och man får 10% rabatt när man blir medlem och sedan får man erbjudande med massor rabatterade kampanjer! Som jag fyndat där genom åren! Klicka HÄR för att bli medlem.
Beställde även det HÄR roliga tacosettet!
Crockpot Bolognese har ni hittat innan här i bloggen, gjorde det till kidsen i fredags, blir såååå gott!
Perfekt att sätta på ”Pottan” på dagen så är det klart 6-7 timmar senare!
Min Crockpot hittar ni HÄR
Jag skippar grädden men det är valfritt att runda av bolognese med lite grädde eller creme fraiche om man vill =)
Massor med parmesan på gillar kidsen, personligen har jag gärna tryffelpeccorino! SLURP!
Pastan väljer man själv vilken sort man mår bäst av – som lågkolhydratalternativ tipsar jag om DESSA (favoriter här hemma)
På bild vanlig linguine.
Här kommer receptet!
Skriv utSpaghetti Bolognese i Crockpot
Ingredienser
1 kg nötfärs
4 stora vitlöksklyftor
4 finhackade gula lökar
4 msk oxfond
1,5 burk pizzasås (Mutti)
1/2 dl tomatpuré
2 smulade lagerblad
1 dl mango chutney (kan ersättas med rött vin)
3 msk torkad oregano
1 msk torkad basilika
200 gr. bacon
(ev en skvätt grädde i slutet)
Instruktioner
Stek lök och vitlök i lite smör. Fräs köttet i omgångar. Stek baconet knaprigt.
Låt allt puttra i crockpoten i 3 timmar på hög (eller 6-7 timmar på låg)
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
7 kommentarer
Ska det inte vara något salt i alls?
Nej du har ju saltet i oxfonden och baconet. Vill man ha mer salt än så – då adderar man det!
Visst kan man laga ”pottan mat” i gjutjärnsgrytan på spisen? Men hur tänker man med koktiden då? Går på känsla?
Kram 💕
Jajjemen! 2 timmar på småputtring ☺️
Perfekt! Tack! ❤️
🥰
Hej åse. Har aldrig använt en crockpot. Är det krångligt att förstå dig på den? 🙂 köttfärsen ska genomstekas och baconet stekas innan allt börjar puttra?