Ingredienser
- ca 200 gr. blandade bladgrönsaker
- ca 2 msk olja, 2 msk vit balsamvinäger
- salt, svartpeppar
- 2 sötpotatisar
- 2 avokados
- < 1 liter jordgubbar
- 150 g fetaost
- 0,5 dl rostade hasselnötter
Instruktioner
- Skala och skiva sötpotatisen.
- Lägg den i en påse med valfri olja, salt och peppar. Grilla den sedan på medeltemperatur, ca 8 minuter på varje sida.
- Lägg bladgrönsakerna i en skål och smaka av med olja, vinäger, salt och peppar
- Halvera jordgubbarna, gröp ur och tärna avokadon.
- Tärna sötpotatisen när den är klar.
- Blanda alla ingrediener utom fetaosten och nötterna i en skål, avsluta med att vända ner feta och nötter lite försiktigt.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 15
Näringsinnehåll
- Portioner: 4