4,1K
I dag blev det snabbmat i form av Kronfågel Deli! Har fått möjlighet att prova tillsammans med SpotnTell!
I dag blev det kryddmarinerad kycklingbröstfilé med grillad paprika, goooood! Så enkelt att bara slänga in det i uppvärmd ugn sen 20 min senare är det klart!
Jag serverade kycklingen med guacamole och tomat/gräddkokt vitkål! En mycket lyckad kombination! Guacamolen skulle jag kunna äta en bytta av vaaaaaarje dag! =)
1 sats guacamole
1/4 del vitkål
1 burk MUTTI tomatkross
1 msk kinesisk soja
salt, peppar
kokosfett att steka i
0,5 dl vispgrädde
Strimla vitkålen och stek i kokosfett på medelstark värme tills den fått lite färg. Lägg i tomatkross, grädde, soja, salt och peppar och låt småputtra i ca 5 minuter.
Så enkelt, så gott!!
8 kommentarer
ser gott ut, har du testat den tunnskivade kycklingfilen som finns nu? kanon 🙂 äter mycket vitkål, måste testa med tomater till, min favorit är en liten klick ädelost…..
Ja den är kanon!!! Vitkål är i världsklass! Väldig nyttig grönsak!
🙂 Okej! Det är däremot ett intressant ämne, det här med att vissa sjukdomar blir bättre med viss typ av LCHF-kost, eller som i Lorenzos fall, en olja. Jag har sett filmen, men ramlade nu över det här på nätet. Jag försöker verkligen få ihop alla dessa fetter och fettsyror…Ska leta upp Anna Hallen!
Har postat hos Marianns LCHF, men tänkte klämma in länken här också:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lorenzo%27s_oil
Vad säger du, som kan mer om det här med fett? Kan du förklara sambandet? VLCFA osv. Vill verkligen förstå 🙂
Nädu, aldrig hört talas om och way over mitt område tyvärr. Fråga hos Anna Hallen!
Har också testat deras delikyckliingar, sååå goda men lite väl dyra 🙁
Ja det är inget man köper till hela familjen en tisdagkväll 😉
Lät gott, vill prova. Det är bara alldeles för fullt i schemat. Men det är bra att receptbanken finns så man kan leta upp godbitarna vid ett senare tillfälle 🙂