Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Snabblagat: Sjötunga i krämig tomatsås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 500 gr vit fisk (jag hade sjötunga)
  • 170 gr avrunna kräftstjärtar
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl Dolmio Classico ekologisk pastasås
  • salt, svartpeppar
  • dill efter smak
  • 2 dl riven mozzarella

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Smörj en form och lägg den avtorkade tinade fisken i botten. Salta och peppra.
  3. Strö kräftstjärtarna ovanpå.
  4. Rör ihop creme fraiche och pastasås/tomatsås och fördela på fisken. Toppa med klippt dill och riven mozzarella.
  5. Gratinera i ugn i ca 20 minuter.
  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 20

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4