Snabblagat formbröd LCHF

av Åse

Här kommer en lite mindre variant av mitt formbröd och lite förenklat men minst lika gott!
Snabblagat och man har gott nytt bröd inom 1 timme till lördagsfrukosten. Lågkolhydrat och glutenfritt så klart.

Jag delade sedan brödet i tre delar x 3!

Nyrostat bröd! MUMS!

 

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Snabblagat formbröd


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 9

Ingredienser

3 ägg
3 dl fet yoghurt
2 dl mandelmjöl
2 dl pofiber
2 msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
3 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
svarta vallmofrön


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr.
Vispa äggen pösiga och vispa sedan ner alla de andra ingredienserna.
Häll i 1 liters bakform klädd i bakplåtspapper. Strössla svarta vallmofrön över och sätt in i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Låt svalna och skär sedan i 3 x 3 bitar.

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

6 kommentarer

Jenny 31 juli, 2018 - 11:21

Kan man byta ut mandelmjölet? Gillar inte den smaken.
Ha en fin dag och tack för alla goda recept❤️
Kram

Svara
Tina 20 juni, 2018 - 18:08

Finns det någon anledning till att du inte skär limpan som ”vanligt”? Håller den inte ihop då?

Svara
Åse 21 juni, 2018 - 01:45

Det blir ju väldigt låga skivor men det är ju en smaksak

Svara
Åsa 19 juni, 2018 - 06:57

Har du kört den med varmluftsfunktion? Måste testa, den ser toppen ut…

Svara
Petra 18 juni, 2018 - 09:22

Hur mycket värme har du på ugnen? Låter gott

Svara
Tobias 19 juni, 2018 - 17:06

200 grader

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.