5,5K
Detta är en gammal kassiker som jag gjort mååååånga ggr. Perfekt som mellanmål och som dessert!
1 portion
1 dl kesella
Drygt 1 dl frusna bär
1 tsk vaniljpulver
ev sötning efter smak tex sukrin melis eller sukrin+
Lägg ner allt i en mixerbägare och sätt ner stavmixern och kör tills allt blivit slätt!
Njut med gott samvete!
Annons för TrendRehab
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
11 kommentarer
Jag gjorde en variant igår med hemmagjort lakritspulver. Hittade inte färdigt. Inte som ”äkta” lakritsglass jag gjort tidigare, men det var gott och kommer göras igen:) Perfekt ”snabbfika” också när man får oväntat besök.
Åhh så gott detta var!! 🙂 Perfekt så här på midsommardagen, när man är lite småhungrig mest hela tiden…. 😉
Eller hur!? Det är min stående kvällsmys! =)
Mmmm… detta låter gott, perfekt sommardessert =)
Glad Midsommar!
Grabbarna på http://www.amagadd.com borde börja läsa här lite mera! =)
Feta grabbar som behöver hjälp på tråden.. =)
Det såg superläskande ut! Jag gillar tanken på kesellan, det känns fräsch och syrligt.
Så gott, jag brukar göra med turkisk yoghurt som jag nästan alltid har hemma.
Om du inte har testat denna varianten med hallon och lakrits så måste du göra det. Så god!
https://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/04/05/hallonlakrits-glass/
Det ska jag göra! Måste köpa lakritspulver, jag älskar lakrits och det är min stora svaghet!
Är Kesella samma sak som kvarg? Jag bor i Tyskland och här finns inte kesella, men kvarg har en snarlik konsistens så vitt jag kan bedöma. Den finns med 1%, 10% och 20% fett.
Ja kesella och kvarg är samma sak :))