Ingredienser
- 1 kilo kycklingfiléer
- 150 g champinjoner
- salt, fajitakrydda
- 1 pkt bacon
- 1 gul lök
- Pineapple Salsa Medium 230 g
- 2 dl créme fraiche
- 1 dl grädde
- 0,5 dl chilisås med mindre socker
- 2 msk tamarisoja
- smör att steka i
Instruktioner
- Dela kycklingfiléerna på längden. Stek i rikligt med smör, pudra över fajitakrydda och salta.
- Stek på hög värme tills filéerna fått färg. Lägg över i annan gryta så länge.
- Klipp baconet och stek med lök och svamp tills det fått fin färg.
- Lägg i filéerna igen och rör ner salsa, creme fraiche, grädde, chilisås och tamarosoja. Smaka av med mer salt och eventuellt mer fajitakrydda.
- Låt puttra ihop i 10 minuter. KLART!