Sambalkyckling

av Åse

I går gjorde jag något riktigt gott! Jag följde Kryddburkens recept, använde 15% creme fraiche och 15% matlagningsgrädde istället och MY GOD så gott det blev!!! Detta kommer jag göra fler ggr, variera med olika kryddor och smaksatta fraicher. Tack för tipset Linda!

Jag räknade 14 PP på denna för jag använde 600 g kyckling istället för 1 kg

IMG_4593

IMG_4595

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

23 kommentarer

Eveline 10 januari, 2010 - 19:03

Detta provade vi igår och den var super!!! Smaskens, oj va mätta vi blev =)

Svara
Anna 26 december, 2009 - 21:47

DET ska jag lätt testa! Du som är duktig på matlagning har inte nåt bra förslag på en god huvudrätt till nyårsmaten? Stiltje i min hjärna!!!God Jul på dig!

Svara
Bella 17 december, 2009 - 00:47

Testat= übermumsigt!!!

Till helgen skall det bla bakas din saffranskaka i långpanna! Den är såååå god!

Sköt om dig, kramar…

Svara
Nettan94 16 december, 2009 - 16:29

Ser jättegott ut!

Svara
Jenjo 16 december, 2009 - 08:46

Det ser SÅ gott ut. Speciellt grönsakerna. 😛
KRAMIS

Svara
Jajja 15 december, 2009 - 11:36

Halloj.

Provade din krämiga pasta med kyckling igår, och OJ vad god den va. Mmm har en portion tills i efm me, och jag längtar redan. Så tack för ett smarrigt recept.

Jajja.

Svara
Åse 15 december, 2009 - 11:37

Roligt att höra! Visst är den god! =)

Svara
Åsa N 15 december, 2009 - 09:35

Gjorde sambalkycklingen i helgen. Blev verkligen god. Dessutom kan jag hålla med om att det är STOR skillnad på att woka färska grönsaker mot frysta.

Svara
Åse 15 december, 2009 - 11:37

Härligt! Den har jag tänkt att ha i kväll ;))

Svara
Maja 14 december, 2009 - 11:49

Låter gott! Du tar så fina bilder så man blir hur sugen som helst när man kikar in=)

Svara
Sunda vardagen 14 december, 2009 - 08:18

Är det frysta wokgrönsaker du använder? Snygga bilder du tar:-)

Svara
Åse 14 december, 2009 - 08:45

Tack! Nej inte frysta! Blir så mkt godare med egna som man bara skär ner, jag hade minimorötter, färsk broccoli, paprika och vattenkastanj.

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 13 december, 2009 - 11:03

Måste dela med mig av min glädje :
-1,3kg var inte fy skam 🙂
Jag är helt såld på interaktiva sidan och viktkurvan så nu vill jag ha braaa resultat utan fusk, härlig känsla.
Åt mycket gott igår men har fortfarande veckobonus kvar så nu känns det inte alls lika konstigt när man kan äta lite oförutsett och ändå hålla sig till programmet.
Ska göra veckomatsedel ikväll med hjälp av dina recept,
det är så härliga bilder där så man blir sugen på allting, utom laxen 😉
Hoppas ni har en härlig, mysig, ljus & fin 3dje advent!
KRAM!

Svara
Åse 13 december, 2009 - 17:31

Kanonbra jobbat!! Stort grattis!!
Hoppas du myser på för fullt, det gör vi =) KRAM

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 13 december, 2009 - 22:28

Tack 🙂
Jag är verkligen stolt över mig själv, äntligen hittat något som känns rätt för just mig.
Saffransbrödet härifrån blev suveränt, delade det i 32 bitar och det är värt dom 4pp det blev 😀
Njut av julemyset.
Kram!

Svara
Åse 14 december, 2009 - 10:41

Klart du ska vara stolt! Lycka till nu resterande av tiden!

Svara
Rockermom 12 december, 2009 - 16:54

Ser verkligen smaskigt ut!!! Måste prova någon dag, till helgen kanske?!
Jag har nu också börjat på VV och jag bara älskar det nya programmet! Det är ju hur bra som helst, men man får tänka till och kolla en extra gång i boken, för nog sitter det gamla programmet kvar i ryggmärgen!
Nu äntligen kan jag gåner alla mina kilon utan att känna mig utanför eller att jag fuskar när viär på fester! Det känns enormt kul!

Men hur gör du? Äter du upp dina veckobonusar?
Kram Rockermom, Anneli

Svara
Åse 13 december, 2009 - 17:31

Japps jag äter upp mina! :))
KAM,
Åse

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 11 december, 2009 - 23:16

Grattis till ditt minus och hoppas ditt bak gick bra 🙂
Jag har gjort en ny variant av nötbräck idag, utan nötter och ischoklad som blev grynig och misslyckad.
Imorgon ska jag försöka mig på saffransbröd.
Tror det blir ditt recept härifrån i långpanna, är lite lat för att göra lussekatter.

Vägningsdag för mig imorgon efter min första propointsvecka!!! Längtar samtidigt som jag blir lite nervös.
Ska dricka upp mina sista propoints nu på ett glas julmust, mmm.

Kram och ha en härlig helg!
Fin artikel med dig förresten.

Svara
jeanette 11 december, 2009 - 10:49

Hej!vill bara tacka dig för alla goda recept du delar med dig!mvh jeanette

Svara
Åse 11 december, 2009 - 10:51

Tack själv för att du vill läsa! =))

Svara
Eva 11 december, 2009 - 10:32

Oj vad jag hade missat en massa inlägg, har inte varit här och läst på en stund!

Grattis iaf till minuset på vågen trots adventsfika och mys 🙂
Smart att inte vara allt för hård före jul, räcker att ta hårda tag efter nyår!!

Ha det gott!!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.