HAPPY lillördag!
Om ni äter lite extra gott en dag som detta så kan jag rekommendera den här godingen!
Det här är så gott! Carpaccio på rostbiff med härlig vinägrett och gotte på!
Perfekt på buffébordet eller som förrätt eller till plocket.
Syrligt, salt, söta tomater – huuuuuur gott?
Här kommer receptet på Rostbiffscarpaccion!
Skriv utRostbiffscarpaccio
- Portioner: 8
Description
En ljuvlig rätt till buffébordet, som förrätt eller till plocket.
Ingredienser
12–15 tunna skivor rostbiff
1 näve ruccola
1/2 dl pinjenötter
1 dl hyvlad parmesan
10 små tomater i olika färger, halverade
10 st cocktailkapris
Vinägrett:
1 burk Zeta Tapenade oliver och kapris
2 msk mörk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 riven vitlöksklyfta
lite salt & svartpeppar
Instruktioner
Blanda ihop vinägretten.
Lägg upp rostbiffsskivorna på ett fat. Lägg på ruccolan, tomathalvorna, pinjenötterna, parmesanflagorna, cocktailkaprisen.
Fördela vinägretten över och vänd ihop toppingen något.
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
2 kommentarer
Ser jättegott ut! Har aldrig använt tapenade till dressingen o den finns inte där jag är just nu.. kan man använda kapris o Oliver separat, tillsammans med lite olja? Lussan
Men muns, detta måste testas 🙂 nyss hemkommen från Rom med upplevelsen av många goda smaker, charkbrickor mm så känns detta som rätt val ikväll… Vi åt och promenerade oss genom de dagar vi var där… Ha en bra lill-lördag 😉