Rostbiffscarpaccio

av Åse

HAPPY lillördag!

Om ni äter lite extra gott en dag som detta så kan jag rekommendera den här godingen!

Det här är så gott! Carpaccio på rostbiff med härlig vinägrett och gotte på!
Perfekt på buffébordet eller som förrätt eller till plocket.

Syrligt, salt, söta tomater – huuuuuur gott?

Här kommer receptet på Rostbiffscarpaccion!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rostbiffscarpaccio


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 8

Description

En ljuvlig rätt till buffébordet, som förrätt eller till plocket.


Ingredienser

1215 tunna skivor rostbiff
1 näve ruccola
1/2 dl pinjenötter
1 dl hyvlad parmesan
10 små tomater i olika färger, halverade
10 st cocktailkapris

Vinägrett:
1 burk Zeta Tapenade oliver och kapris
2 msk mörk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 riven vitlöksklyfta
lite salt & svartpeppar


Instruktioner

Blanda ihop vinägretten.
Lägg upp rostbiffsskivorna på ett fat. Lägg på ruccolan, tomathalvorna, pinjenötterna, parmesanflagorna, cocktailkaprisen.
Fördela vinägretten över och vänd ihop toppingen något.

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

2 kommentarer

LUCIA 19 oktober, 2022 - 20:08

Ser jättegott ut! Har aldrig använt tapenade till dressingen o den finns inte där jag är just nu.. kan man använda kapris o Oliver separat, tillsammans med lite olja? Lussan

Svara
Jenny 19 oktober, 2022 - 14:16

Men muns, detta måste testas 🙂 nyss hemkommen från Rom med upplevelsen av många goda smaker, charkbrickor mm så känns detta som rätt val ikväll… Vi åt och promenerade oss genom de dagar vi var där… Ha en bra lill-lördag 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.