Ingredienser
1 påse säsongsmix sallad
1 msk olivolja
1 msk mörk balsamvinäger
salladskrydda eller salt & svartpeppar
8 små kokta färskpotatisar
1 skivad liten rödlök
4 små rädisor, skivade
2 msk kapris – jag gillar cocktail
250 g grillad rostbiff i skivor
2–3 msk rostad lök
Remouladesås:
1 dl hackad saltgurka eller Pickles
1/2 dl creme fraiche eller grekisk yoghurt
1/2 dl majonnäs
1 tsk curry (öka efter tycke och smak)
lite salt & peppar
Instruktioner
Förbered remouladsåse. Hacka gurka elelr pickles i mindre bitar och blanda med resterande ingredienser.
Bllanda salladen med olivolja, balsamvinäger och salladskrydda. Lägg upp salladen på tallrikar. Lägg rostbiffskivor i högar och fördela halverad potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå. Toppa med rostad lök och klicka ut remouladen.