Hej på er!
Den här pizzan måste jag tipsa er om igen!
Den var med i min bok Ät & Njut! SLURP!
I morgon ska vi köpa med oss pizza ner till stranden, och jag ska se ifall de möjligtvis har glutenfri deg och den här toppingen!
Foto: Lisa Wikstrand
Foto: Lisa Wikstrand
Skriv utRäkpizza med curry
- Portioner: 2-4
Ingredienser
BOTTEN:
120 g naturell färskost
3 ägg
Drygt ½ dl parmesan
1½ tsk oregano eller pizzakrydda
200 g riven mozzarella
2 msk Lindroos pulveriserat psyllium
1 tsk bakpulver
TOPPING
1 dl pizzasås
100 g riven mozzarella
150 g rökt finhackad skinka
100 g handskalade räkor
1 msk curry
1/2 banan + lite ananasbitar (konserv i juice)
½ dl jordnötter
Instruktioner
Förgrädda botten i 20–25 minuter.
Lägg på halva den rivna osten.
Sedan skinka, räkor, curry, jordnötter och till sist resterande ost.
Låt stå ett tag innan servering. Servera med lite pizzasallad. Bearnaise är gott till.
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
2 kommentarer
Hej. Jag förstår att pizzan ska in i ugnen efter förgräddning och toppingen lagts på, men det står inte utskrivet under instruktionerna.
Passar på att tacka för många fina supergoda recept som du lägger upp. Du har en trevlig inspirerande sida 😃
ej! Då lägger jag till det! 😊
Tack för att du uppskattar! 🩷