7,3K
Helena!
Jag råkade radera din kommentar om smältande sill!
Kan du inte posta igen?
Tack!
Helena!
Jag råkade radera din kommentar om smältande sill!
Kan du inte posta igen?
Tack!
5 kommentarer
Det här är supergott! Min mormor brukade alltid göra den rätten. 👌👍😋😋😋😋
Mååååååste prova!
Det här måste jag testa Tack
Hihi! Som det kan bli… men som tidigare skrivet så är följande rätt en av mina favoriter. Hur det passar in på någon speciell kosthållning/diet får var å en kolla upp och ev anpassa. För testa bör man då den är ruskigt god! Perfekt lunchmat eller som ett lättare kvällsalternativ…
Smältande sill
* Finhacka 0,5-1 rödlök och lägg i borten av en form eller halvdjup tallrik.
* Öppna en burk matjesill och dela bitarna i två-tre strimlor. Lägg på löken.
* Strö över rikligt med hackad dill. (Frusen funkar oxå.)
* Finhacka 2-3 hårdkokta ägg, gulor och vitor var för sig. Lägg över dillen i snygga ränder. (Går naturligtvis utmärkt att bara ösa över äggen i en salig röra oxå. 😉)
* Smält en rejäl klick smör och häll över.
Servera med kokt potatis (med skal), några tomater (för färgens skull) och knäckebröd.
Taaaaaaaack!! ♥️♥️♥️