Pizzaomelett

av Åse

Hej på er vänner! Glad 1.a advent på er!
Har ni fått upp lite adventspynt? Jag hann med nöd och näppe i går! haha
Men nu är det på plats!
012a6759


Jag och syrran var ute och åt på Pinchos igår ocg sedan gick vi vidare för en drink, med andra ord är jag lite extra saltsugen idag! Blir alltid det dagen efter baluns.
Nya favoriten här äär PIZZAOMELETT! Alltså det är såååååå gott!
Det gottiga på en pizza är ju ändå toppingen och med ägg blir detta en fullträff! Prova detta!
Viktigt är att ni MÅSTE använda Pepperoni salami för rätta smaken!
012a6792
Egen tomatsås/pizzasås (finns recept här på bloggen) funkar så klart men jag använder Zetas pizzasås, den är supergod ooch utan konstigheter i!
012a6793

Grejen här är att omeletten ska ostpaneras, dvs osten är utanpå omeletten inte innanför! Blir helt underbart gott och knaprigt! (Tack Jill för tipset!) 
Jag använder riven gouda, blir så gott!
012a6739
Osten får smälta lite innan äggstanningen hälls över. Sedan när äggstanningen nästan stelnat då åker tomatsåsen och pepperonin på och sedan tycker jag det är såååå gott med smörstekta champinjoner i! YUM!
012a6747

012a6785

012a6740
012a6748

012a6788

Knaaaaaprig yta!
012a6790
012a6791

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pizzaomelett


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 40 g riven ost (1 dl)
  • 2 ägg
  • 1 msk grädde eller vatten
  • salt, svartpeppar, italiensk salladskrydda
  • 1/2 dl tomatsås
  • 5 skivor pepperoni salami
  • (6 skivade stekta champinjoner)

Instruktioner

  1. Vispa ohop ägg, vätska, salt, peppar och italiensk salladskrydda.
  2. Hetta upp den rivna osten i en mindre stekpanna, när osten börjar smälta sänk till drygt hälften.
  3. När osten smält, häll över äggstanningen och låt stå på pannan tilsl stanningen nästan stelnat. Bred över tomatsås, sedan salamin och ev champinjoner. Vik över och servera genast!

Näringsinnehåll

  • Portioner: 1

 

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

11 kommentarer

Camilla 24 september, 2019 - 15:47

Enkelt och gott! Smörsteker du champinjonerna inför varje gång eller har du i kylen som redan är klara och bara tar fram?

Svara
Åse 24 september, 2019 - 15:50

Nej jag steker upp men äter man detta ofta kan man ju ha i kylen!

Svara
Malin 9 december, 2016 - 09:06

Denna skall testas i dag efter träningen! Tack för tipset ♡

Svara
Åse 9 december, 2016 - 09:08

Smaklig spis! ❤️

Svara
Yvonne 29 november, 2016 - 21:20

Vill inte vara negativ men dansk salami är dansk gris. Nonono! Det ska man undvika.

Svara
Åse 29 november, 2016 - 21:40

Du väljer givetvis den salamin du vill ha!

Svara
Camilla 29 november, 2016 - 21:14

Det låter ju jättegott, måste provas! Gillar dina smidiga recept och fina inspirerande bilder!

Svara
Jeanette 27 november, 2016 - 21:09

Hej!
Vi ska besöka pinchos nu i december. Vad rekommenderar du att äta (mitt ”mattänk” påminner om ditt) där??
/J.k

Svara
Åse 28 november, 2016 - 15:47

Oj, de olika restaurangerna innehåller olika saker så svårt att säga. Jag tar in det jag gillar men skippar brödet om rätten innehåller bröd, inte ett svårt ställe att välja bra på!

Svara
Åse 28 november, 2016 - 15:54

Oj, de olika restaurangerna innehåller olika saker så svårt att säga. Jag tar in det jag gillar men skippar brödet om rätten innehåller bröd, inte ett svårt ställe att välja bra på! Chiligrytan på högrev är super! Stekta räkorna, sashimin, getost med rödbetor etc

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.