God middag rara läsare!
Mitt humör skiner i kapp med det vackra vädret! Får väl passa på för nu kommer det några dagar med mulet väder och blåst och det vet ni väl hur det kan blåsa här i Helsingborg!
Älsk på denna blombuketten!
Jag har fått frågan om hur jag gör min äggröra och det är ju så enkelt!
En bra stekpanna behövs så klart och jag använder antingen smör eller kokosolja att steka omeletten i.
Till 2-3 ägg har jag 1 msk grädde/creme fraiche eller fet yoghurt + salt och peppar.
Vispa ihop smeten ordentligt och häll i stekpannan som ska vara på medelvärme.
Rör med en spatel/slickepott försiktigt, fram och tillbaka, smeten ska sakta gå ihop.
Det behövs inte röras heeeela tiden, men nästan.
För sakta ihop smeten när den börjat kagulera till mitten och när äggröran stannar i mitten, stäng av plattan så stelnar äggröran på eftervärme.
Jag gillar inte när äggröran är för ”smulig” men om man gillar det så rör man helt enkelt lite mer än jag gör.
VOILA!
Jag har gärna lite het cholula sauce på min äggröra.
KRAM på er!
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
3 kommentarer
Vilket bra tips med avokadosarna, visste inte att snabbgross hade det. Vi har ju ett företagskort där så det måste inhandlas nästa gång vi är förbi! 🙂
Jag har också upptäckt ”Alive”, och himmel så gott den luktar! 🙂 Den luktar så gott att jag önskar att prislappen var en helt annan … skulle önska att den var mycket dyrare 😉 För att inte behöva lukta den på var och varannan, menar jag. För den kommer bli en favorit hos många. Idag provar jag lax i curry – såg verkligen gott ut! Tack för fin blogg, Åse! Kikar in var och varannan dag, men kommenterar sällan. <3
Haha!! Ja tyvärr lär den väl snart finnas på var och varannan 😉
Tusen tack för att du tog dig tid att kommentera, det uppskattas massor ska du veta! ❤️