PEPPARROTSLAX

av Åse

Hej raringar!

Hoppas ni haft en fin helg för det har verkligen jag!
Lite seg idag efter gårdagens 20-tals fest här hemma men vi har ändå fått mycket gjort både inne och ute och nu kikar jag på en lite speciell men bra italiensk film på Netflix som heter Olycksmakaren.

Ljuvligt vårväder ute! 15 grader och sol och på tisdag ska det bli 17 grader!
Det blir grill ikväll för att fira det vackra vädret, har ni kanske samma planer?

Ville bara kika in med ett recepttips här 🙂
SÅ gott och en av mina fislfavoriter. Gillar man inte pepperrot så kan man använda annan smak på färskosten.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Krämig pepparrotslax med räkor


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 2 betyg

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

4 portionsbitar laxfilé
2 dl vispgrädde
1 ask (125 gr) Cantadou pepparrot
1 äggula
salt, peppar
2 dl handskalade räkor
romantica tomater


Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader.
Smörj en form och lägg ner laxfiléerna.
Vispa ihop grädde, färskosot och äggula och smaka av med salt och peppar.
Skär tomaterna i klyftor och fördela ovanpå fisken.
Låt gå 20 minuter i ugnen, ta ut och toppa med räkor.

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.