Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Choklad- och Pepparkaksmuffins Glutenfria, LCHF


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 1 dl mandelmjöl
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 1/2 dl fin kakao gärna RAW
  • 1 msk Santa Maria pepparkakskrydda
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 4 msk smält kokosolja, gärna utan smak
  • 2 dl filmjölk/gräddfil/yoghurt
  • 34 msk honung
  • 2 ägg

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160 gr varmluft eller 180 gr r vanlig ugn.
  2. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ihop de torra ingredienserna med övriga ingredienser och portionera ut i muffinsformar.
  3. Ugnsgrädda i ca 20-25 minuter

Notering

  • PS: Släng gärna i lite smält mörk choklad (100 g) för extra djup i smak!

Näringsinnehåll

  • Portioner: 10