Ingredienser
- 2 kycklingfiléer
- Marinad: 2 msk olja, 2 msk tamarisoja, 1/2 tsk salt, torkad basilika och 1 krm svartpeppar
- 300 g riven vitkål
- salt, eller grönsaksbuljong
- 4msk pesto
- 2 handfulla ruccola
- 6 romanticatomatet
- 8 minibuffelmozzarella
- Några blad färsk basilika
- riven grueyere eller parmesan
Instruktioner
- Marinera kycklingen snabbt i påse.
- Stek den sedan i het panna.
- Förväll den rivna vitkålen i saltat vatten, ca 5 minuter. Låt rinna av i durkslag.
- Blanda vitkål, mozzarella och tomater med pesto.
- Lägg ruccola i en djup tallrik, sedan vitkålsröran, sedan lite färsk basilika, sedan skivad kyckling och toppa med riven ost.
Näringsinnehåll
- Portioner: 2