Hej vänner!
Hoppas ni har en finfin måndag! Det har jag, jag startade dagen med en timmes promenad med Alfons, så himla skönt.
Val igår! Vi lämnade våra valröster vid 15 tiden sedan var det raka vägen hem, svida om till ”matlagningskläder” hahah! Nåja, var anständigt klädd i en halvtimme åtminstone 😅
Nu ska ni få ett riktigt gott tips!
En favorit från bloggen men även från min bok MINA FAVORITER.
Den här måste ni testa tycker jag!
Slurp! En riktig helgfavorit!
Här kommer receptet!
KRAM så länge!
Kycklinggratäng med tomat, basilika och dijon
- Portioner: 4
Ingredienser
4 stora kycklingfiléer
2 dl grädde
2 dl Creme Fraiche
2 dl riven parmesan
3 msk naturell färskost
3 msk dijonsenap
1 dl skivade svarta oliver
50 g strimlade soltorkade tomater (jag köper torkade)
2 vitlöksklyftor
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad oregano
smör att steka i
1 kruka basilika
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Putsa och dela kycklingfiléerna på längden. Stek i smör i het panna, bara tills kycklingen fått fin färg. Lägg över i ugnsform.
- Vispa ihop grädde, crème fraiche, riven parmesan, färskost, dijonsenap, pressad vitlök, skivade oliver och strimlade soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar.
- Grovhacka basilikan och lägg över kycklingen, häll såsen över. Krydda med lite oregano
- Sätt in i ugnen i ca 30 minuter.
10 kommentarer
Vilken storlek har du i byxorna? Hur lång är du?
Vill passa på och tacka för härlig blogg!
Hej! Jag är 1.63 och har S32 i mina!
Härligt att du trivs här! 🙏🏻
Vilken mysig jacka:) Hur är den i storlek? Vilken har du?
Ha de bäst:)
Den är rymlig! Jag har S!
Tack för både shoppingtips och recepttips😍😋. Vart kommer dina snygga bruna skor ifrån? Grymt snygga de med 🥰Kul med din nya bok- den ser jag fram emot/ kram
Hej! De är länkade i inlägget! 😅 =) KRAM!
Nej, bara jacka och byxor är länkade.
Undrar oxå över skorna, är det Agnes Cecilia eller Vagabond?
Ah läste fel. De är från Rieker men flera år gamla.
Den gratängen är jättegod
Kommer du ha gratänger i nya boken😊
väldigt lite!