Hej på er och hoppas att ni fått en bra start på dagen!
Vi sitter på Oslos flygplats och väntar på vår connection till Gran Canaria. Hann med loungen i Kastrup så lite ost, skinka och grönsaker fick bli dagens frukost.
Jag har lite förinställda recept som går ut i veckan men ni ska såklart också få uppdateringar här i bloggen. Kanske inte blir så långa texter men lite bilder ska ni få! Ni kan ju även följa med på storys på instagram.
Vi är borta i en vecka och fartyget seglar från Gran Canaria ikväll klockan 22.00.
Här är vår rutt!
Jag har bara varit på Teneriffa, Lanzarote och Gran Canaria så ska bli så kul att även få se Madeira och tex Fuerteventura.
TIPS! 25% hos Lindex idag! (Medlemmar)
Den HÄR sköna koftan älskar jag!
Över till receptet!
Parmesankyckling med senapssting och knaprigt bacon.
Lite lik den jag lagade till vårt släktkalas i lördags.
Det blev lite Cajsa Warg över middagen men det blev grynt gott!
Servera valfritt tillbehör till. Funkar med potatis i alla former. Ris, ugnsrostade grönsaker eller en god sallad.
Här kommer receptet!
Skriv utParmesankyckling med senapssting och knaprigt bacon
- Portioner: 4
Ingredienser
800 g kycklingfiléer
smör att steka i
salt, peppar
2 vitlöksklyftor, finriven
4 dl grädde
1 buljongtärning, kyckling
1 msk dijonsenap
1/2 msk kinesisk soja
1 dl riven parmesan
1 paket bacon, klippt och knaperstekt
1/2 knippe salladslök, tunt skivad
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 gr.
Dela kycklingfiléerna i två delar, stek dem på ganska hög värme med vitlöken. Salta och peppra på båda sidorna. De ska bara få färg, de går klara i ugn sedan.
Lägg över i ugnsform.
Klipp baconet i mindre bitar och knaperstek.
Koka upp grädde med buljong, dijon och soja. Peppra lite, smaka ev med lite salt.
Rör ner den rivna parmesanen och häll över kycklingen. Strö den stekta baconet och salladslöken över och sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
Servera med valfritt tillbehör.
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
4 kommentarer
Testade kycklingen igår, det blev supergott! Tack för inspirationen
❤️
Vilken spännande kryssning! 🛳 Ha det så mysigt!
En sådan kryssning låter väldigt lockande…..kanske när man fyller 70. 🤗
Vad härligt att åka ifrån mörkret ett tag…trevlig resa! 😊✈