Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Parmesankorgar med pestoräkor


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 100 g riven parmesan
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 dl creme fraiche
  • 1/2 dl grön pesto
  • 250 g skalade räkor
  • salt & peppar

Instruktioner

  1. Sätt Värm ugnen till 225 gr.
  2. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Riv parmesan och lägg små högar (en nypa md fem fingrar) på pappret. Ställ in i ugnen tills osten smält och de fått lite färg, kontrollera ofta – de blir snabbt för brända.
  3. Ta ut och låt svalna något, lägg sedan över foten på ett snapsglas eller en äggkopp och tryck till så osten formas runt.
  4. Finhacka löken och blanda med pesto, creme fraiche och räkor. Smaka av med salt och peppar. Fyll korgarna med röran.