Ingredienser
- 4 torskryggfiléer
- salt, peppar
- 0,5 dl klippt dill
- 2 dl cremefraiche smaksatt med parmesan och basilika
- 2 dl riven parmesan
- 2 dl kräftstjärtar
- 4 små zucchinis
Instruktioner
- Strimla zucchinin med en zucchinistrimlare alternativt potatisskalaren. Salta lite och lägg i durkslag i ca 20 minuter.
- Torka av fisken och lägg i form. Salta och peppra. Fördela dillen och kräftstjärtar över.
- Riv parmesanen och blanda med creme fraichen och bred ovanpå fisken.
- Sätt in mitt i ugnen på 250 grader i ca 15 minuter. Sätt samtidigt in zucchinin så den blir uppvärmd, den ska bara bli varm, inta ta färg, så håll koll.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 20
Näringsinnehåll
- Portioner: 4