Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Parmesangratinerad fisk med zucchinispaghetti


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 4 torskryggfiléer
  • salt, peppar
  • 0,5 dl klippt dill
  • 2 dl cremefraiche smaksatt med parmesan och basilika
  • 2 dl riven parmesan
  • 2 dl kräftstjärtar
  • 4 små zucchinis

Instruktioner

  1. Strimla zucchinin med en zucchinistrimlare alternativt potatisskalaren. Salta lite och lägg i durkslag i ca 20 minuter.
  2. Torka av fisken och lägg i form. Salta och peppra. Fördela dillen och kräftstjärtar över.
  3. Riv parmesanen och blanda med creme fraichen och bred ovanpå fisken.
  4. Sätt in mitt i ugnen på 250 grader i ca 15 minuter. Sätt samtidigt in zucchinin så den blir uppvärmd, den ska bara bli varm, inta ta färg, så håll koll.
  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 20

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4