Parmesangratinerad Fänkål

av Åse

Detta tillbehöret är så magiskt gott! Väldigt gott till fisk men som ni ser i den HÄR rätten så passar det perfekt där också!

Enjoy!
Berätta gärna vad ni tyckte nedan i kommentrsfältet!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Parmesangratinerad fänkål


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

1 stor fänkål
½ citron
2 msk smält smör
1 dl riven parmesan
salt, smör att steka/smöra i


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr.
Putsa fänkålen och klyfta den. Lägg i en kastrull med lättsaltat vatten, pressa ner citronen. Koka nästan mjuk i ca 10 minuter. Smält smöret. Riv osten. Häll av vattnet och lägg kålen i en ugnssäker, smord form. Häll over det smälta smöret och toppa med riven ost.
Gratinera i ca 15 minuter.

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

3 kommentarer

Lilian 5 oktober, 2018 - 16:05

Hej!
Vad härligt det ser ut! Hoppas ni får en fin och avkopplande resa! Angående din blogg som någon var så kritiskt till. Bara älskar den! Allt som du skriver om är bara bäst! Jag förstår inte att du hinner med att skriva så ofta i bloggen så mycket aktiviteter som du har. Jag gör ofta dina recept och blivit så nöjd! Ikväll blir det parmesanlax med räkor och chokladmousse till efterrätt!
Njut och må gott i värmen!
Kram Lilian

Svara
Åse 5 oktober, 2018 - 17:35

Tack rara Lilian för positiv feedback! Detb glädjer hjärtat ska du veta! Stor kram!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.