Parmesandressing / Parmesansås

av Åse

Hej hej!

Ledsen över lite glesa inlägg här just nu men jag är snart i fas igen med ny motivation! Saker växer under vila vet ni 🤗
Huset är ommålat! Tjoho så bra det blev! Taket ska tvättas på måndag och nya dörrar och nya rännor ska på plats nästa vecka.

Snöat in mig på ägg och makrill nu – inget fel i det, min kropp gillar det! 🙋🏻‍♀️


Ikväll blir det högrevsbiffar med parmesandressing och därför tänkte jag tipsa om den – så god till allt från kyckling till fisk/skaljur till kött!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Parmesandressing / Parmesansås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 6

Ingredienser

2 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
1 dl riven parmesan
1 finriven vitlöksklyfta
1 krm chiliflakes
½ msk färskpressad citron + 1 tsk rivet skal
salt och peppar
Späd med vatten om det ska användas som dressing


Instruktioner

Blanda samtliga ingredienser till dressingen. Smaka av med salt & peppar.
Förvara kallt i kylskåp.

Notering

3 dl sås

5 kommentarer

Sanna 29 augusti, 2019 - 08:25

Hej Åse, låter så gott ska absolut testa. De flesta varor har man ofta redan i kylskåpet. Jag åt just dina microbröd till frukost med ägg och kaviar. Sååååå gott det var,tack för receptet. Kram Sanna

Svara
ÅsaS 28 augusti, 2019 - 20:50

Vad är det för laxsallad? Såg ju alldeles för god ut för att inte testas! 😋

Svara
Åse 28 augusti, 2019 - 21:29

Är med i Åses kök 😘

Svara
ÅsaS 28 augusti, 2019 - 22:52

Men den har ju jag! 😊 Så hur har jag kunnat missa det?

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.