9,K
Ikväll blir det högrevsbiffar med parmesandressing och därför tänkte jag tipsa om den – så god till allt från kyckling till fisk/skaljur till kött! Skriv ut
Hej hej!
Ledsen över lite glesa inlägg här just nu men jag är snart i fas igen med ny motivation! Saker växer under vila vet ni 🤗
Huset är ommålat! Tjoho så bra det blev! Taket ska tvättas på måndag och nya dörrar och nya rännor ska på plats nästa vecka.
Snöat in mig på ägg och makrill nu – inget fel i det, min kropp gillar det! 🙋🏻♀️
Ikväll blir det högrevsbiffar med parmesandressing och därför tänkte jag tipsa om den – så god till allt från kyckling till fisk/skaljur till kött! Skriv ut
Parmesandressing / Parmesansås
- Portioner: 6
Ingredienser
2 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
1 dl riven parmesan
1 finriven vitlöksklyfta
1 krm chiliflakes
½ msk färskpressad citron + 1 tsk rivet skal
salt och peppar
Späd med vatten om det ska användas som dressing
Instruktioner
Blanda samtliga ingredienser till dressingen. Smaka av med salt & peppar.
Förvara kallt i kylskåp.
Notering
3 dl sås
5 kommentarer
Hej Åse, låter så gott ska absolut testa. De flesta varor har man ofta redan i kylskåpet. Jag åt just dina microbröd till frukost med ägg och kaviar. Sååååå gott det var,tack för receptet. Kram Sanna
Vad är det för laxsallad? Såg ju alldeles för god ut för att inte testas! 😋
Är med i Åses kök 😘
Men den har ju jag! 😊 Så hur har jag kunnat missa det?