Parmesanchips och Salamichips

av Åse

God morgon!
Här råder det full rulle, snickaren håller på att sätta upp nya väggen vid trappan och jag förbereder föreläsningen inför helgens MÅ BRA event i Varberg med Annika Sjöö. Ska bli kul!
I kväll blir det champagneprovning och middag med recept från mig och Annika – kul!
Men ni kanske också njuter av ett glas bubbel i kväll? Då kommer här ett tips!
Gör parmesan och salami chips som tilltugg! Så enkelt och så gott!
Lägg högar med riven parmesan och små salamiskivor på bakplåtspapper. Lägg gärna en halv grön avokado grön oliv (haha avokado är gott men inte just här ) i parmesanhögen.
Sätt in dem i ugnen på 200 g tills de fått fin färg och salamin blivit krispig.
012A9891-2


012A9895
Glasen heter OpenUp och kommer från Chef & Sommelier
KRAM på er!
❤️

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

7 kommentarer

Lisa 19 augusti, 2017 - 13:29

Hej! Ser väldigt gott ut! Dippar du dessa i något? I så fall vad? 🙂

Svara
Anna 5 februari, 2016 - 12:22

Hur får du ”rutmönster” på dina parmesanchips? Mina flyter bara ut till en rund eller avlång massa. De är jättegoda, men dina ser mycket aptitligare ut:-)

Svara
Marie 5 februari, 2016 - 08:42

En halv grön avokado? Du menar väl en halv grön oliv? Annars blir det jättechips att döma av bilden 🙂

Svara
Laila 5 februari, 2016 - 08:42

Mums!
Men du menar en halv grön oliv va, inte avokado 🙂
Älskar dina recept och tänk kring mat. Du är en stor inspirationskälla för mig att hitta MITT sätt att äta, träna och må bra! Ha en härlig helg!
Kram Laila

Svara
Annika 5 februari, 2016 - 08:38

Ser smarrigt ut!! 🙂 Dock tycker jag det ser ut som en halv oliv, inte avocado..? ?

Svara
Åse 5 februari, 2016 - 08:44

Haha!! sorry! Klart det är en oliv 😉

Svara
Angelica 5 februari, 2016 - 08:28

menar du inte grön oliv? =)

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.