En härlig efterätt som inte är sååå kolhydratsnål men däremot ganska kalorisnål.
6 PP per portion (utan kaka)
6 portioner
2 burkar Kesella vanilj
2 tsk vaniljsocker Dansukker fairtrade
1 dl mellangrädde
2 msk honung
1/2 liter jordgubbar
1 lime
21/2 gelatinblad
5 Cookies med smak av vit choklad och tranbär
Marinera först skivade jordgubbar med agavesirap och rivet skal av limen + juicen.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter,
Koka upp grädden och dra sedan åt sidan, lägg i gelatinet så det smälter, lägg i vaniljen och kesellan.
Födela i fem formar och låt stela i kylskåp 2-4 timmar.
Servera med marinerade jordubbar och ev smulade kakbitar.
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
6 kommentarer
Blandar man i gelatinbladen i grädden eller hur gör man?
Tror du missat den biten i receptet och jag är V Ä R D E L Ö S på sånt här så jag måste fråga hur det ska vara…Kram!
Haha sorry! Ändrat nu! Kram!
Åhh va gott de där lät.
Måste provas till helgen, Eller tidigare 🙂
Låter väldigt gott!
/ Kram Ida-www.lippstick.se
En som aldrig testat gelatinblad kanske skulle våga göra det nån gång. Man kan ju tydligen göra många godsaker med hjälp av dem.
Kram ÅsaS
Ja det måste du! Pannacotta är ju fantastiskt gott!