Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Paneng Gai


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 1 förpackning Kronfågel strimlad kyckling (hela filéer som strimlas fungerar så klart lika bra!)
  • 1/2 purjolök
  • 1 påse Spice Master panang gai
  • 1 påse wokgrönsaker (ca 500 g)
  • 400 g kokosmjölk
  • 1/2 tsk salt eller grönaksbuljong (jag använder Biofoods buljongpulver)
  • 1 msk tamarisoja
  • ev. 1 msk röd currypasta
  • kokosolja att steka i

Instruktioner

  1. Fräs kyckling med purjo i lite kokosolja. Lägg i större gryta.
  2. Stek grönsakerna i het panna. Lägg över i grytan.
  3. Rör ner vriga ingredienser och smaka av med salt och ev röd currypasta.
  4. Låt puttra ihop i ca 5 minuter.
  5. Servera med valfritt illbehör.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4