Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

PIZZA på ostbrödsbotten LCHF, Low Carb


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 100 gr naturell färskost (Philadelphiaost)
  • 1,5 msk psylliumfröskal (Ljust pulveriserat psyllium)
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 msk mandelmjöl/kruskakli
  • 5 dl riven ost (Blanda gärna västerbotten med en t.ex. gouda)

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 g.
  2. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter.
  3. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, goudan och de torra ingredienserna.
  4. Bred ut smeten på smord plåt och låt stå och svälla i ca 10 minuter.
  5. Förgrädda botten ca 5 minuter.
  6. Lägg på pizzaingredienserna och grädda i ugnen tills pizzan ser klar ut!

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4