Ingredienser
1 kg kycklingfiléer (ca 4–6 filéer)
4–6 skivor skinka
4–6 skivor emmenthaler
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 dl naturell färskost
2 msk dijonsenap
2 msk sweet chillisås
2 msk konc. kycklingfond
salt, peppar, paprikapulver
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 gr.
Putsa filéerna och skär ett snitt längs långsidan så man kan fläka upp filéerna. Salta, peppra och krydda med paprikapulver, både insidan och utsidan.
Lägg på skinka och ost (vik osten) och vik ihop.
Stek hastigt i smör i het panna, kycklingen ska bara få färg.
Lägg över i ugnsform. Koka upp ingredienserna till såsen och häll över kycklingfiléerna. Pudra över paprikapulver.
Sätt in i ugnen i ca 25 minuter (innertemperatur på 72 gr)
Servera med valfritt tillbehör!