Hej onsdag!
Hoppas ni mår bra!
Idag är det ljuvligt ute så jag ska strax ta ut mina två lurvisar på en längre runda, men första ska mina bullar i ugnen bli klara!
Här kommer ett recepttips till er, jag är tokig i den här omeletten! Älskar både svamp och mozzarella. YUM
Foto: Lisa Wikstrand Skriv utOmelett med svamp och mozzarella
- Portioner: 1
Ingredienser
2 ägg
1 msk grädde
1 msk smör att steka i
salt, svartpeppar
50 gram riven mozzarella
40 gram rökt skinka
3 stora svampar
Ev en halv tomat
Instruktioner
Smält smör i pannan.
Vispa ihop ägg med grädde, salta och peppra.
Strimla skinkan och skiva svampen, fräs i fettet. Lägg upp på tallrik. Sänk värmen något och häll i omelettsmeten. Rör lite i bottnen så att all smet kommer i kontakt med värmen i bottnen. Fördela skink och svampröran ovanpå och strö osten ovanpå, lägg på ett lock. Låt stå ett tag och servera sedan, gärna tillsammans med lite tärnad tomat.
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
3 kommentarer
Ja det blev lite fel av telefonen visserligen gillade hon att sticka också men inte i omeletten ,utan det skulle ju stå
stuvningar så kan det gå när man har bråttom,trevlig kväll från Inger krama om vovvarna!
Hahah! Ibland blir det tokigt 😃
Omelett med stuvning, sååååå gott som sagt vid högtider! Slurp!
Mums, jag älskar omelett. Denna var nog det godaste jag ätit .Tack! Super gott recept .Min mamma gjorde mycket omelett och alltid vid högtider som jul,påsk,midsommar och vardagsmat ibland med goda stickningar av alla slag.Här har precis snöat lite. Ha det gott kram .