Nytt År runt hörnet!

av Åse

Hej raringar!
Pust, har inte kommit in i admindelen till bloggen på halva dagen, så det blev ett lite långt avbrott från min sida.
Vi har haft fullt hus senaste dagarna med övernattande kompisar, kusiner och spontana gäster som det ska vara på jullovet! Men jag ljuger om jag inte säger att det ska bli liiiiiite skönt med ett NYTT år med NYA mål och en VARDAG igen! Jag är superpepp!!!
Vi har mest kyl och frystömning dessa dagar, julskinkan nallar vi fortf på och ikväll tänkte jag göra Chicken Cordon Bleu på den 😉
I går svängde jag ihop en sån god pastarätt till oss!
Jordärtskocka är ju såååå gott och innehåller inte mycket stärkelse/kolhydrater.
Så jag stekte upp chmpinjoner, finhackad vitlök, skivad jordärtskocka, bacon och kyckling.
Sedan på med lite vitt vin och grädde/creme fraiche. Till det serverade jag Zoodles (strimlad zuchini)
YUMMIE!!! Och ja! Vin på en måndag! Det blir dock slut på det efter nyår vid min formtoppning! (woooop)
012A4571


012A4574
Jag gjorde även en laddning majonnäs! Stapelvara här hemma! Bästa starten på dagen ur alla hänseenden består ju av makrill, ägg och majonnäs!
ÄNNU bättre blir majonnäsen med grym MCT olja! Jag tar 1,5 dl MCT olja + 0,5 dl rapsolja (för konsistensen)
012A4569

Jaha! NYÅR i morgon, är ni laddade!!!???
Vi var ju på fest i lördags så vi laddar låååååångsamt här hemma! haha!
Men det ska verkligen bli såååå kul. Vi är fem stycken par som ska hem till syrran och Martin. Vi har alla fått våra uppgifter och på min lott hamnade barnens mat + dryck, cigarrer till herrarna och fördrink.
Jag har velat in i det sista ang kläder. Den klänning jag fick hem från Nelly.com satt inte bra så jag beställde en ny som LOVADES att den skulle komma innan nyår men NIX!
Så jag har rotat i garderoben och jag hittade faktiskt en oanvänd klänning som lever upp till temat för kvällen ”Glitter & Glamour + Mask a la Eyes Wide Shut”
Nu har småtjejerna kommit hem från min syster så nu är det dags att få lite mat på bordet!
TACK för alla helt fantastiska omdömen som ramlat in på instagram och i mail angående min nya bok, är äverväldigad! ♥
Jag hoppas att ni fortsätter stanna här under 2015! Jag har massor med inspo på lut! =))
 

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

7 kommentarer

Ylva på Åland 30 december, 2014 - 22:26

Kommer helt klart hänga kvar här 2015! Är SÅ glad att jag hängde med till Sitges och fick en nystart med nyttig mat – har lagat massor av dina recept (hmmm.. mest bakat när jag tänker efter..) sen dess! Ikväll lagade jag lakritskladdkakan som ska bli en del av efterrättsmenyn i morgon 🙂
Ha ett riktigt Gott Nytt År nu Åse, jag hoppas vi ses igen!

Svara
Anna 30 december, 2014 - 21:48

Bästa Å
Hur gör du din zuccinipasta? Har du någon speciell svarv/verktyg? Hur länge kokar du?
Vill passa på att gratulera till den fina nya boken, jag har alla o hoppas jag kommer använda denna lika mycket som de andra två vilka är mina bästa inspirationskällor här hemma. Ser fram emot din kommande formtoppning då jag lurar på liknande planer själv 🙂
Gott slut & gott nytt kram Anna

Svara
Jenny Svensson 30 december, 2014 - 21:06

Gott nytt år!

Svara
Cornelia Wruck-Thorsell 30 december, 2014 - 21:05

Har gjort dubbel sats med majonnäs, skalat 2 stora påsar räkor till morgondagens skagenröra.

Svara
Åse 31 december, 2014 - 09:34

Mums!!

Svara
Barbro 30 december, 2014 - 20:12

Vill önska dej och din härliga familj ett riktigt gott nytt 2015.
Samt tacka för alla bra tips som du delar med dej av samt att du svarar på komentarerna man skriver till dej.
Kram

Svara
Helena B 30 december, 2014 - 19:43

God afton!
Åh, har beställt min bok och hoppas den kommer på fredag eller måndag. Längtar!
Har skön träningsvärk i kroppen nu efter att ha varit på gymmet två dagar i rad. Nyårsaftonen inleds med ett pass Bodycombat, vilket ska bli spännande då jag aldrig varit på det tidigare och förmodligen är enda deltagaren. Först nyårsfys och sedan nyårsmys med massa Champagne (Veuve Clicqout Brut, min favvo)
Åt något gott förut, perfekt stekt oxfilé med konjaksås och sötpotatis som jag hade kört i zoodlesapparaten, men tillagade som pommes. Mums!
Ett riktigt Gott Nytt År till dig och din stora familj!
Kram från Stenungsund

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.