Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Mör kyckling i balsamsås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 2 betyg

Ingredienser

  • 1 kg kycklinglårfiléer
  • 1 dl mörk balsamvinäger
  • 1/2 dl chilisås
  • 2 msk tamarisoja
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 tsk torkad oregano
  • 3 msk konc. kycklingfond
  • 1 dl färsk persilja
  • 3 dl grädde
  • kokosolja utan smak att steka i
  • salt och peppar

Instruktioner

  1. Hetta upp lite olja eller smör i en stekpanna. Stek kycklinglårfiléerna tilsl de fått fin färg på båda sidor. Salta och Peppra under tiden.
  2. Lägg över i tjockbottnad kastrull.
  3. Lägg i övriga ingredienser utom grädden och låt sjuda i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar och rör ner grädden och låt sjuda någon minut till.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 6