Ingredienser
1000 g lövbiff
2 msk kokosolja utan smak eller likvärdig olja
2 färska broccoli
1 st pak choi
200 g ostronskivling eller shitakesvamp
1 röd spetspaprika
(ev 250 ml kokosgrädde)
1 vitlöksolo (eller 2-3 vitlöksklyftor)
1 dl oystersås (ostronsås, fnns på asiatiska hyllan i din lokala icabutik tex)
2 msk japansk soja
2 tsk sesamolja
koriander
Instruktioner
Strimla köttet, grovhacka svampen och skär broccolin i mindre bitar. Dela i små buketter, skär stammen i skivor och sedan i mindre bitar. Kärna ur paprikan och skär i skivor.
Skiva vitlöken i tunna skivor.
Koka nudlarna eller skölj low carb nudlarna.
Hetta upp olja i en panna och stek lövbiffen hastigt.
Koka nudlarna eller skölj low carb nudlarna.
Hetta upp olja i en panna och stek lövbiffen hastigt.
Ta upp och lägg på fat. Stek grönsakerna i samma panna med eventuellt lite mer olja.
Lägg ner köttet igen. Rör ner oystersås, japansk soja, sesamolja och nudlarna och blanda allt.
Servera genast. Toppa med koriander vid servering.
Servera genast. Toppa med koriander vid servering.