Ingredienser
- 2 eko ägg
- 1/2 dl mandelmjöl
- 1 rågad tsk bakpulver
- 1 msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
- 3/4 msk pofiber
- 1 nypa salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 gr r varmluft (motsvarar 200 gr. vanlig ugn)
- Vispa äggen pösiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner.
- Låt smeten stå i ca 5 minuter.
- Klicka ut smeten på bakplåtspapper, platta till lite med baksidan på en matsked doppad i vatten.
- Strö vallmofrön (eller ost ovanpå om du äter mejeri)
- Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
- Dela brödet i två delar antingen på längden eller tvären.
Notering
- Per bröd: 218 kcal, 13.5 g protein, 5 g kolh, 11.8 g fett
Näringsinnehåll
- Portioner: 1