Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Nöt & Fröbröd PALEO – LCHF – LOW CARB


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl kokosolja utan smak
  • 100 g skalade sesamfrön
  • 100 g solroskärnor
  • 100 g gula hela eller krossade linfrön
  • 100 g rostade skalade hasselnötter
  • 100 g cashewnötter
  • 1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 gr.
  2. Blanda ägg, olja och salt noggrant, rör ner nötter, fröer och Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium).
  3. Lägg ett knycklat bakplåtspapper i en form och häll i blandningen och sätt mitt i ugnen ca 60 minuter.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 30