6,1K
Ris á la Malta på LCHF vis passar lika bra kring jul som till efterrätt året om!
4 personer
3 dl vispgrädde
2 dl keso
1 vaniljstång
ev. sukrin eller stevia efter smak
Vispa grädden med innanmätet i vaniljstången + ev sötning. Rör ner keson och lägg upp i glas. Garnera med valfria godsaker! Lite mandel och lite hallon är också gott! Eller naturell om man är känslig.
Annons för TrendRehab
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
9 kommentarer
Hej. Ja skulle vilja veta hur mycket kolhydrater de är sammanlagt i denna.. mvh annika
Det är jättegott. Äter jag ibland efter träning 😉
Åh? Måste kolla in ditt recept! KRAM
Visst påminner detta om ”risifruttin” du la’ upp i somras? Tycker jag känner igen det – och det var ruggigt gott!! T o m tonåringen som inte gillar keso åt med god aptit! Och DET är ett gott betyg!
Tack för all inspiration du skänker oss!
Kram på dig, du fina!
ÅsaS
Yes! Det är samma recept!! =)) Vad kul att det smakade!!!! KRAM!!
mmmm låter smaskens 🙂
Kram Lina
Jag hade tänkt göra liknande i helgen men vi orkade helt enkelt inte någon efterrätt. Får se om vi orkar i veckan istället. Passar ju väldigt bra nu till jul.
Du gör så mycket roliga maträtter och efterrätter och dylikt, ser jättegott ut! 🙂