Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Laxwrap med keso, wasabi och krasse


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

Omelettwrap:

  • 2 ägg
  • 1 msk grädde/vatten
  • 1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
  • 2 krm salt
  • kokosolja att steka i

Fyllning:

  • 1 isbergssalladsblad
  • 2 skivor kallrökt lax
  • 34 msk keso
  • 1 tsk wasabi
  • 2 msk färskost
  • 1/21 msk finhackad purjolök
  • klippt krasse

Instruktioner

Vispa ihop ingredienserna till wrapen.
Stek den gyllenbrun på båda sidor.
Låt svalna. Blanda wasabin med färskost.
Montera salladsblad, lax, wassabi, keso, purjo och krasse ovanpå. Rulla ihop. Rulla in i folie om den ska ätas på språng!

Notering

PS! Gott att blanda wasabin med 1-2 msk färskost! Blir lite krämigare! =)